Suzan Yavuz Akademi Tanıtım Kokteyli Gerçekleştirildi

Suzan Yavuz Akademi Tanıtım Kokteylini 15 Ocak 2020 tarihinde Sheraton Grand Adana’da eğitimden siyasete, turizmden sağlığa, farklı sektörden gelen davetlilerin katılımıyla gerçekleştirdik.

Birbirinden değerli konuğun katıldığı kokteylimiz Piyanist Defne Nisan Yavuz’un mini konseriyle devam etti.

Çukurova Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Piyano Ana Sanat Dalında lise birinci sınıf öğrencisi olarak Dr. Çağla Çoker’le eğitimine devam eden Defne Johan Sebastian Bach’ın Prelude ve Fuge No. 9, E Majör (Mi majör) BWV 854 adlı eserleri ile Carl Czerny’in Op. 740, 23 Nolu Etüdünü seslendirdi.

Mini konserin ardından Suzan Yavuz Akademinin eğitmenleri Prof. Dr. Mehmet Cihan Yavuz, Eğitmen Hakkı Büyükmertoğlu ve Terapist Emel Arslan’ı konuklarımıza tanıttık. Tanıtım sunumuzla, Suzan Yavuz Akademin kuruluş felsefesinden bahsettik. Belirlediğimiz hedefleri, hazırladığımız eğitim modüllerini, konuklarımıza anlattık.

Bu önemli ve mutlu günümüzde bizi yalnız bırakmayan tüm dostlarımıza gösterdikleri nezaket ve Sheraton Grand Adana yönetici ve personeline muhteşem ilgileri için sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Leave a comment

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Suzan Yavuz Akademi